O nama

Fabrika stočne hrane pokrenuta je 2002. godine, nakon dugogodišnjeg rada, adekvatne analize tržišta i pozitivnih finansijskih rezultata, pruža se mogućnost za novim ulaganjima. Tako smo 2013. godine pokrenuli brend Sana Vita, a 2014. godine taj brend prerasta u firmu Sana Vita, kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Nakon svega 2016. godine donosi se odluka o otpočinjanju procesa proizvodnje stočne hrane za tržište BIH, što ujedno danas predstavlja i osnovnu djelatnost firme.

Zahvaljujući ogromnim investicijama i ulaganjima u pogone pakovanja i pogon peletiranja, povećanju kapaciteta proizvodnje, kvalitetnim sirovinama i recepturama, kao i znanju i stručnosti našeg tima, u narednim godinama plan Sana Vite je da se pozicionira među tri najveća proizvođača stočne hrane na domaćem tržištu.

Proizvodni proces u fabrici je automatizovan, kapaciteta 10 t/sat. Potpune smješe proizvode se u brašnastom i peletiranom obliku na instaliranoj opremi za peletiranje kapaciteta 5 t/sat. Proizvodimo i dodatke stočnoj hrani koji doprinose boljim proizvodnim rezultatima u porastu i tovu.

Takođe, pružamo i usluge sušenja i skladištenja zrna kukuruza.

Imajući u vidu da je naše glavno opredeljenje da poslovni partneri i potrošači budu zadovoljni isporučenim proizvodima, prioritet u procesu proizvodnje stavljamo na poštovanje svih načela upravljanja kvalitetom. Upravo iz tog razloga, težimo konstantnom poboljšanju, kako naših proizvoda, tako i svih poslovnih procesa u okviru kompanije. Iz tog razloga smo uveli standarde ISO 9001:2014 i HACCP sistem implementiran 2015. godine.

I tako zajedno sa snagom 50 stalno zaposlenih radnika u Sana Viti, garantujemo neprekidnu proizvodnju stočne hrene, 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, 30 dana u mjesecu i 365 dana u godini.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *